Word partner

Wil je meer kunnen betekenen voor de mensen voor wie je zorg draagt? En zie jij ook in Positieve Gezondheid veel kansen? Sluit je dan aan bij het Netwerk Positieve Gezondheid.

Het is de plek waar we allemaal onze inzichten, ervaringen en opbrengsten kunnen delen. Zo brengen we elkaar verder. 

Waarom partner worden van Positieve Gezondheid België?

  • We hebben elkaar nodig
    Positieve Gezondheid heeft veel impact op de zorg. In het nieuwe gezondheidsconcept ligt de nadruk op een betekenisvol leven, op veerkracht en op wat mensen zelf het liefst willen veranderen. Dat vraagt om een andere manier van kijken, denken, handelen en organiseren. Het gedachtegoed is er en er is een krachtig instrument om mee aan de slag te gaan. Maar Positieve Gezondheid verder ontwikkelen en verder brengen, daar hebben we elkaar hard bij nodig. 
  • Samen ontdekken en ervaren
    Daarom zetten we het Netwerk Positieve Gezondheid op. Het is de plek waar we elkaar kunnen ontmoeten en inspireren. Waar we voortbouwen op elkaars ervaring. Waar we elkaar vooruit helpen met wat we leren. Zo brengen we samen de beweging van Positieve Gezondheid op gang. En herinneren we elkaar eraan dat het echt mogelijk is om de zorg in ons land te veranderen. Stap voor stap. Met elkaar. Hoe meer mensen zich aansluiten, hoe krachtiger de beweging.

Wie is al partner?

Hier vind je weldra een overzicht van de partners van Positieve Gezondheid België.

Criteria

Samen met onze partners stellen we criteria op om partner te kunnen worden van Positieve Gezondheid België. Je vindt deze criteria binnenkort op deze pagina.

Sluit je ook aan!

Heb je interesse om toe te treden tot het Netwerk Positieve Gezondheid? Laat het ons weten. We hebben je er graag bij!