Word partner

Wil je mee streven naar een land waar mensen gezond en gelukkig leven? Zie jij in Positieve Gezondheid veel kansen? Sluit je dan aan bij Positieve Gezondheid België. 

Het is de plek waar we onze inzichten, ervaringen en opbrengsten kunnen delen. Samen meerwaarde creëren? Dat vraagt om een maximale samenwerking tussen mensen en organisaties.

Waarom partner worden van Positieve Gezondheid België?

  • We hebben elkaar nodig
    Positieve Gezondheid België wil een netwerk creëren van professionals met een brede kijk op gezondheid. Van een curatief naar een gezondheid bevorderend en preventief systeem? Dat vraagt een andere manier van denken en handelen. Er is een krachtig instrument om mee aan de slag te gaan. Maar om Positieve Gezondheid verder te ontwikkelen moeten we elkaar willen ondersteunen. 
  • Samen ontdekken en ervaren
    Positieve Gezondheid België is de plek waar we elkaar ontmoeten, inspireren en voortbouwen op elkaars ervaring. De beweging van Positieve Gezondheid op gang brengen? Dat doen we stap voor stap. Samen. Hoe meer leden en organisaties hun schouders hieronder zetten, hoe krachtiger de beweging.

Wie is al partner?

Hier vind je weldra een overzicht van de partners van Positieve Gezondheid België.

Wie kan lid worden?

Samen met onze partners stellen we criteria op om partner te kunnen worden van Positieve Gezondheid België. Je vindt deze criteria binnenkort op deze pagina.

Gezonde interesse?

Heb je gezonde interesse om toe te treden tot het Netwerk Positieve Gezondheid? Laat het ons weten. We hebben je er heel graag bij! Contacteer onze projectleider via info@positievegezondheid.be.